Magazinul Armonie Arămie a luat naștere din pasiunea noastră de a crea lucrușoare care să spună povești frumoase despre cei ce le poartă. Noi suntem Gigi și Florin și ne place să ne jucăm cu materiale și cristale. 

Iubim să creăm și creăm cu iubire bijuterii unicate din cristale naturale și hăinuțe atipice cu detalii jucăușe.

Din dragostea pentru natură am descoperit frumusețea cristalelor și continuăm să le descoperim zi de zi, ascultându-le și dezvăluindu-le poveștile frumoase. Cristalele alese cu grijă le îmbrățisăm atent în sârmă de cupru, pentru a le evidenția personalitatea aparte a fiecăruia, astfel dând naștere unor bijuterii unicate. Folosim și sârmă reciclată, iar monturile sunt diverse, tocmai pentru a surprinde frumusețea fiecărui cristal. Colecția noastră cuprinde o multitudine de pietre semiprețioase printre care vei regăsi labradoritul, piatra lunii, lapis lazuli, ametist, larimar, quartz și multe altele. De asemenea, la cerere, căutăm împreună cristalul care te cheamă și facem tot posibilul să vă aducem față în față. ”Aceste cristale au viață în ele: culorile lor vorbesc, spun ceea ce cuvintele eșuează.” George Eliot

În ce privește hainele pe care le creăm, materialele le alegem cu mare grijă pentru purtători, dar și pentru natură. Am ales să nu lucrăm cu materiale de origine animală, deci nu vei găsi produse cu lână, piele naturală, mătase sau altele. Tunicile noastre sunt vesele, colorate și atipice, iar ele se pot personaliza cu broderii sau picturi după dorințele fiecăruia. Avem, de asemenea și hăinuțe unicate, realizate din cupoane de materiale găsite la târguri. Putem realiza la comandă și alte modele care nu sunt prezentate pe site. Reciclăm blugi uzați și îi readucem la viață fie în alte articole de îmbrăcăminte, fie în gentuțe, rucsacuri sau sacoșele de cumparaturi. Facem săculeți pentru bijuterii din resturile de materiale folosite la haine, creăm aplicații pentru haine sau umplem perne pentru animaluțe de companie cu deșeuri textile. Resturile de materiale nu le aruncăm, le folosim la alte proiecte.

Creative Nest este micul nostru cuibușor unde ne desfășurăm activitatea. Acesta a luat naștere din pasiunea și dorința noastră de a crea lucrușoare care să dăinuie și să spună o poveste frumoasă. Ne bucurăm că ești alături de noi în aventura noastră!